ajo康富3 发表于 2016-8-19 19:38

WaiiChen 发表于 2016-8-18 23:02
又一个sb。本人也是无居留者。我也不是为谁谁说话,纯属个人想法,当初,人家总会是可支枪指紧你的头叫你交 ...

唔得罪。。。。放心啦,我门口只狗曰曰乱吠。。。。我都唔介意

ajo康富3 发表于 2016-8-19 19:39

luischen 发表于 2016-8-18 23:52
哈哈.好一句.好想鬧餐你們好耐.…你以為你是那條蔥..你想”鬧餐"人地..講句唔好听.你半個蛋蛋在人地手上.想 ...

你又以为你乃条葱,阿表,好人好姐,你半个蛋蛋点解会到人家手上。。。。你要小心啦

ajo康富3 发表于 2016-8-19 19:40

寻找 发表于 2016-8-18 22:50
当初总会讲话协助办居留,五理三七二一,愁死自己吃亏,到现在为了可反护照到这里左迷因又迷因,五怕讲句如 ...

你有你道理。。。。。照估计,总会会帮你搞第一。。。。。你慌心啦

草原 发表于 2016-8-19 20:56

{:1_107:}{:1_107:}

因为你而改 发表于 2016-8-19 21:36

居留~你几时隐身啊?我很想你啊{:1_118:}

luischen 发表于 2016-8-20 14:31

ajo康富3 发表于 2016-8-19 19:09
你又以为你乃条葱,阿表,好人好姐,你半个蛋蛋点解会到人家手上。。。。你要小心啦 ...

有本事講你個真名出來去同人”鬧餐".你個護照在人地手上.睇下你個蛋到那?

ajo康富3 发表于 2016-8-20 19:23

luischen 发表于 2016-8-20 14:01
有本事講你個真名出來去同人”鬧餐".你個護照在人地手上.睇下你個蛋到那?...

我毛以为我那根葱,我交护照上去等可居留,我唔等居留难道我唔应该问可返吗。系你认为个蛋到人家手上抓紧乍,阿表,想同做系两回事。。。。你有本事去闹餐区噜。还再劝你一句,够钟就去吃药啦。。。。

hu7512773 发表于 2016-8-20 19:31

睇花都了,现在都吾想再讲了,

luischen 发表于 2016-8-20 22:22

ajo康富3 发表于 2016-8-20 18:53
我毛以为我那根葱,我交护照上去等可居留,我唔等居留难道我唔应该问可返吗。系你认为个蛋到人家手上抓紧 ...

你話你想去鬧餐好久.簡直不知所謂.人地幫你整居留被你去罵.簡直好野.我話你最好用你個真名去罵.等到時人地居留整出來.而你個護照唔見在.睇你有几爽.你自已根本唔知道你自已個蛋在人地手上..隨便講句.我個護照同我個蛋到我身上十几年.一點事到沒.但你就好難講.

alan1983 发表于 2016-8-20 22:47

用心良苦的是你吧啊表!!!!!
页: 1 [2] 3
查看完整版本: 总会,你们真是“用心良苦了”