年少轻狂 发表于 2016-3-26 14:23

直接去公司问。

nightwish 发表于 2016-3-26 15:00

{:1_93:}{:1_93:}{:1_93:}

龍行天下 发表于 2016-3-26 22:52

無限上網既iphone己經早兩個月取消左而家改做2gb一個月啦老板.我都係iphone無限上網plan既用尸

kevin5 发表于 2016-3-28 14:47

龍行天下 发表于 2016-3-26 22:22
無限上網既iphone己經早兩個月取消左而家改做2gb一個月啦老板.我都係iphone無限上網plan既用尸 ...

是吗?终于有人有一样的plan知我讲咩啦!我正式盲知哇!突然取消毛发信息讲呀。昨天刚好扣套餐费,一样的话费跟套餐分钟,但是毛你所讲的2gb呀,打123发短信来显示0.00kb哇,你的咩状况啊,需要开通的吗?我上官网看到最大流量才1250g之呀

首都CCS、品牌代 发表于 2016-3-28 17:39

{:1_89:}{:1_89:}

besteast 发表于 2016-3-29 01:46

{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}{:1_108:}

龍行天下 发表于 2016-3-29 02:18

kevin5 发表于 2016-3-28 14:17
是吗?终于有人有一样的plan知我讲咩啦!我正式盲知哇!突然取消毛发信息讲呀。昨天刚好扣套餐费,一样的 ...

最多玩到1560g不過轉左用4g上網呀老板

yyyy 发表于 2016-3-30 18:19

龍行天下 发表于 2016-3-29 01:48
最多玩到1560g不過轉左用4g上網呀老板

老板,紧开4g咖

龍行天下 发表于 2016-3-30 23:50

yyyy 发表于 2016-3-30 17:49
老板,紧开4g咖

去digetel公司換過一張4g咕就可以,不過你既手機號碼係你本人的話可以用番以前既號碼,帶埋本人身份証自己去搞惦,帶埋信用咕呀ok

龍行天下 发表于 2016-3-30 23:57

yyyy 发表于 2016-3-30 17:49
老板,紧开4g咖

自己帶埋身份証同trajeta credito去digetei公司買過一張4gcard就得.可以用番原來既號碼.當然大前提系你現在號碼系你本人名下
页: 1 [2] 3
查看完整版本: 请问大家关于digitel的plan。