一切都系天意 发表于 2017-5-24 20:16

wu123 发表于 2017-5-24 19:45
你就同志,我没这爱好。

怎麽一下子变咗個娘娘腔啊,難道真的被我講中了,不打自招了。

一切都系天意 发表于 2017-5-24 20:19

正啊喂. 发表于 2017-5-24 19:53
会破两百。同志们加油。。

又走多一件出來,這回真系熱鬧了,想唔破百都幾難了,哈哈哈

正啊喂. 发表于 2017-5-24 20:30

最紧要热闹。唔好停。。加油。。哈哈哈哈哈哈哈

正啊喂. 发表于 2017-5-24 20:30

{:1_109:}{:1_109:}{:1_109:}

正啊喂. 发表于 2017-5-24 20:31

{:1_117:}{:1_117:}{:1_117:}

wx_pnho3dOX 发表于 2017-5-24 21:56

wu123 发表于 2017-5-23 15:28
你睇佢写的字是凡体,但是成段都是恩平的口味。并不是台湾与香港的。

你别真以为区夸有文化先得伽,早就有软件简体输入繁系输出,个个都高估区了

一切都系天意 发表于 2017-5-24 22:23

wx_pnho3dOX 发表于 2017-5-24 21:56
你别真以为区夸有文化先得伽,早就有软件简体输入繁系输出,个个都高估区了 ...

又一個擁有高知慧,鑲了金睛火眼的人,唉,這個時候,想裝下逼都夸難。

alexwuu 发表于 2017-5-25 08:12

一切都系天意 发表于 2017-5-24 13:11
你話我系咪犯賤,有香港人都唔做,走來夸乃靠噶鬼地方捱世界,受乃靠噶苦,所以我今年就打算返去喊政府申 ...

我唔會話你賤,不過你自己都覺得自己賤,甘應該都係賤咖拉,如菓真係香港人,我勸你都係冇返拉,返去盞係加重政府個負擔,偅有就係D福利最好留返比D對個社會有過貢獻的人

一切都系天意 发表于 2017-5-25 10:57

alexwuu 发表于 2017-5-25 08:12
我唔會話你賤,不過你自己都覺得自己賤,甘應該都係賤咖拉,如菓真係香港人,我勸你都係冇返拉,返去盞係 ...

我大個女睇香港開酒樓,第二仔到東莞搞裝修,兩個身價夾埋來不下十個亿,佢地成日叫我返去享福,餐世界,大個女喊买幢二千幾萬噶豪宅同部價值百幾萬噶豪車給我,請埋司機喊埋班菲傭來給我差遣,可我就系天生一副贱骨頭,喜歡日日咸魚白菜,叫佢地唔使理我,有多余錢就啟去做善事,結果個女聽晒我話,夸時咪啟宁笔錢到孤兒院助養紧十幾個细佬囉,所以第日我返到去都系准備住公屋,裸综援來過日子㗎咋,靠我也算系為社會作了點貢獻了吧,你話系唔系?

alexwuu 发表于 2017-5-25 13:29

一切都系天意 发表于 2017-5-25 10:57
我大個女睇香港開酒樓,第二仔到東莞搞裝修,兩個身價夾埋來不下十個亿,佢地成日叫我返去享福,餐世界, ...

幾好啊,個故仔作得唔錯啊
页: 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14
查看完整版本: 系時候派飛機軍艦來委徹僑了吧?